Támogatás! Mert szükség van a hídra, ami összeköt – a közös siker érdekében!

Az Art is Business egy fiatal magazin, februárban lett egy éves.

Létrejöttünkben hangsúlyos szerepet játszott, hogy a hazai kulturális és forprofit szektorok nagyon elenyésző számban és módon kapcsolódnak össze. Ez abból is adódik, hogy a két fél gondolkodása merőben eltér egymástól, és nagyon kevesen képesek arra, hogy mind az egyik, mind a másik gondolkodásmódját elsajátítsák, és élni tudjanak az ebből adódó lehetőségekkel.

Az Art is Business arra neveli az olvasóit, hogyan kell új pozícióba helyezkedni, hogyan lássanak túl az adott nehézségeken, hogyan érdemes helyzeteket megoldani, milyen nézőpontból érdemes megvizsgálni az adott lehetőségeket, miként lehet egymástól tanulni és akár stratégiai szinten is együttműködni.

A tudás és tapasztalatok átadásáért jött létre a magazin. Egy hídként definiálva saját magát a két világ között, a közös siker reményében. Továbbá azért hívtuk életre, hogy a szereplők láttatásával, az információk átadásával minél több valódi, megalapozott és erős kapcsolat születhessen piaci alapon. Főleg azért, hogy a vállalatok a munkavállalóik és a külső megítélésük szempontjait figyelembe véve építhessenek a művészet adta megannyi kreatív és használható elképzelésre és ezzel együtt a kulturális világ szereplői számára elérhetővé váljon, hogy szélesebb perspektívából tekintsenek a saját önmegvalósításukra, szabadabban és biztosabb talajon állva alkothassanak.

A magazinban mindig hiteles és szakmailag elfogadott szereplők nyilatkoznak és az ő példáikon keresztül indítanak az olvasók új együttműködéseket, projekteket annak reményében, hogy ők is sikeresek lesznek az általuk felállított mérce szerint.

Mi, az Art is Business létrehozói, abban hiszünk, hogy valami olyannak vagyunk a részesei, ami hosszútávon hat, előremutató, pozitív és optimista szemléletű. Még akkor is, ha nem éppen nekünk, azaz ennek a témának kedvez a világ.

A helyzet, amibe a világ került, sokkal nagyobb horderejű problémák megoldását sürgeti, mint bármi, mint amiről mi írunk, hiszen az emberéletek védelménél semmi sem fontosabb.

Viszont hisszük, hogy a kulturális és vállalati világnak rengeteg kapcsolódási pontja van és erről csakis stratégiában érdemes gondolkodni. Az abban való bizonyosságunk, hogy erről minél többeknek kell tudnia, minket is arra sarkall, hogy lehetőség szerint magunk felé fordítsuk az erre nyitott emberek figyelmét.

A lapunk támogatására kérjük azokat a jószándékú mecénásokat, akik hozzánk hasonlóan hisznek benne, hogy a válságot követően új megoldásokra lesz szükség, amelyek segítségével a vállalati és művészeti szféra egymásra találhat. Pontosan ebben lehet az Art is Business az egyik legnagyobb segítségükre.

Azért kérjük a támogatást, mert minket is elért a koronavírus kapcsán kialakult nehéz financiális helyzet: fenntartónk, a kortársPRos Kft 100%-ban a magas művészeti piacon működik, mint összművészeti kommunikációs ügynökség, így neki sem könnyű a fennmaradás. Ezért az éppen csak szárba szökkenő lap élete, amely a hirdetési piacból igyekezett táplálkozni hirtelen megállt, így nagyobb terhet jelentünk a fenntartónk számára, mint, amivel számoltunk.

Piaci alapon szeretnénk működni, és vannak is megvalósulás előtt álló terveink, de ezen időszak nem kedvez az Art is Business megjelenésének.

Megköszönünk minden támogatást, amely a helyzetet enyhítheti és továbblendíthet minket ezen az időszakon!

 

Köszönettel,

Balogh Máté András, az Art is Business tulajdonosa

 

TÁMOGATÁS PAYPAL ÉS BANKKÁRTYA HASZNÁLATÁVAL

 

                                                                          

TÁMOGATÁS BANKI ÁTUTALÁSSAL:


SZÁMLATULAJDONOS:

kortársPRos Kft.
Számlaszám: 10400085-50526752-89721001

Nemzetközi utaláshoz:
IBAN szám: HU75 10400085-50526752-89721001
SWIFT kód: OKHB HUHB

Számlavezető bank: K&H Bank

KÖZLEMÉNY: TÁMOGATÁS