Tevékenység

A kortársPRos Kft. fő tevékenysége a BIZALOM építésére irányuló sajtókommunikáció, válságkommunikáció, ágazati és esemény kommunikáció, illetve párbeszéd a social media által kínált csatornákon.

A művészeti és oktatási szférákban kevesen tudják, mennyire lényeges és milyen meghatározó erővel bír mind személyi, mind intézményi és esemény szinten a pr-kommunikáció. A kapcsolatok kiépítése, a bizalom kialakítása és annak megtartása a legfontosabb feladatok közé tartozik. Ezekkel számolnia kell bárkinek, aki sikeres vállalkozásban gondolkodik. A kulturális és oktatási életben ugyanolyan, ha nem nagyobb szükség van jó Public Relations szakemberre, mint a gazdasági életben. 

A kortársPRos Kft. releváns, elő kapcsolatokkal rendelkezik és tudatosan használja ezeket a kulturális, valamint az oktatási területeken.

A legnagyobb elismerés számunkra ha partnereink folyamatos tájékoztatás mellett elégedetten tapasztalják, hogy az általuk legfontosabbnak ítélt projekt vagy intézmény iránti bizalom erősödik. A bizalom pedig az érdeklődő közönség számának növekedésével mérhetővé válik.