PREMIER: Zenei crossover a Mozsár Műhelyben. Május 18-án Trió bemutató

2017 május 18
Általános

Zene és színház mestefokon

Művészeti crossover a Mozsár Műhelyben

2017. május 18-án a Mozsár Műhely egy izgalmas művészeti darabot állít színpadra, amely egyszerre koncert és színház. Olyan kiváló zenészek adják elő Csikós Attila Trió című színdarabját mint Gazda Bence, Rohmann Ditta és Tallián Mariann. Kőváry Katalin rendezi az egyfelvonásos színművet, amelyben a zenei hangok a megformált karakterekből születnek, ugyanakkor a zene nem kerül háttérbe, sőt, megőrzi művészei függetlenségét. 

Az előadást olyan kiváló zenészek tolmácsolásában élvezheti a közönség, mint Gazda Bence hegedűművész, a Budapest Klezmer Band hegedűse, aki a hűtlen Brúnót alakítja; Rohmann Ditta Junior Prima-díjas csellista a feleség, Juliette, szerepében lép színpadra; Annát, a másodhegedűst pedig Tallián Mariann színész-hegedűművész játssza.

Már a darab elején érzékelhető a szerelmi feszültség, ami az egész előadást végigkíséri. A hűtlen férj, Brúnó, aki számára a zene mindenek felett áll, valamint felesége és szeretője alkotják a zenei triót. Feloldhatja-e a zene az ebben a mikrokörnyezetben kialakult érzelmi mélységeket és magaslatokat? Valóban mindenek felett áll, lehet-e a szerelem maga a zene?

 

A előadás május 18-án 19.30-tól látható a Mozsár Műhelyben.

mozsarmuhely.hu

 

Brúnó  : Gazda Bence (hegedű)

Juliette : Rohmann Ditta (csello)

Anna : Tallián Mariann (hegedű)

Zene : Gryllus Samu

Díszlet-jelmez : Dőry Virág

Rendező : Kőváry Katalin

Kapcsolódó bejegyzések