Álláslehetőség!

Prioritás: érezni a robbanás előtti pillanatot! Művészeti PR és kommunikációs munkatárs kerestetik!

2020 július 26
Általános
Prioritás: érezni a robbanás előtti pillanatot! Művészeti PR és kommunikációs munkatárs kerestetik!
A hazai kulturális szcéna folyamatosan megújul és rendkívül igényli a szakmailag feddhetetlen és a piacot jól ismerő szakembereket. A kortársPRos egyedüli művészeti PR és brandkommunikációs ügynökségként, többéves tapasztalattal és rálátással rendelkezik kulturális szegmensben, kiemelten a kortárs képzőművészet, tánc, színház, komolyzene és jazz területén.
Keressük az új PR és kommunikációs munkatársunkat, akivel szemben a következő elvárásokat támasztjuk:
Emberi oldal:türelmes, megbízható, elhivatott, alázatos, tisztelettudó, vidám, optimista, rugalmas, beleérző, stressztűrő, problémamegoldó és proaktív
Szakmai oldal:rendelkezzen PR és kommunikációs tapasztalattal, ismerje a hazai kulturális szcénát és a hazai médiaviszonyokat, valamint a social media felületeket. Előnyt élvez, ha ismeri a magyar nyelvtant és gyakorolja is. Ráadásul, ha jól is fogalmaz, nagyon fogjuk szeretni. Tudjon angolul beszélni és írni.
Nehéz megfogalmazni sokszor, de olyan szakembert keresünk, aki előrelátó és rendelkezik azon bizonyos kifinomult megérző képességgel, amely szükséges a művészeti szegmensben való magabiztos létezéshez. Ezen felül akarjon fejlődni, tudjon kérdezni és lehetőleg legyen viziója az életéről ebben a szegmensben.
Számlaképesség előny.
Jelentkezés fényképes önéletrajzzal 2020. augusztus 25-ig az info@kortarspr.hu címen.
Várható kezdés: 2020. szeptember

Kapcsolódó bejegyzések