Premier: Terminal Workhouse: Isten hozott a majomházban!

2018 január 04
Általános

Isten hozott a majomházban

A Terminal Workhouse társulata Vonnegut novellát visz színpadra január 8-án a MU Színházban. 

„Amíg létezik alacsonyabb osztály, benne vagyok, amíg létezik bűnöző osztály, a része vagyok, amíg egy lélek börtönben van, nem vagyok szabad.”
Eugene V. Debs

„Örömmel számolhatunk be kedves nézőinknek arról, hogy a FŐMÉRŐ higanyszála ismét egy fokot ment lejjebb az elmúlt fél évben! Azt hiszem, mindannyiunk nevében megköszönhetem a Kisasszonyoknak fáradhatatlan, áldozatos munkájukat, hogy kedvességükkel, megértésükkel és odaadó támogatásukkal a világ legharmonikusabb helyeivé varázsolják a Szalonokat. Ne feledjék: sosem késő ellátogatni az Önökhöz legközelebb eső ÖÖSZ-be, hogy az emberiség érdekében álomra hajtsák fejüket!

Friss hírünk: újabb Senkiházit fogtak el a hatóságok, és ismételten felszólítanak mindenkit, hogy aki elmulasztja a Tabletta bevételét, három évi szabadságvesztésre számíthat. Nézzenek minket továbbra is a nap 12 órájában!”

Valahol a jövőben járunk. De minden a múltban kezdődött, amikor a nemzeti kormányok születésserkentő propagandája olyan jól sikerült, hogy a Föld koordinálhatatlanul túlnépesedett és képtelenné vált fenntartani az addigi rendszert. A megalakult Világkormány új intézkedéseket vezetett be: a mindenki számára kötelező Erkölcsi Születésszabályozást, és az Önkéntes Öngyilkos-szalonok intézményét. Az új rendszer az emberiség egészének érdekeit nézi. Az új rendszer működik. Az új rendszerben mindenki elégedett. Vagy mégsem…

Szereposztás:

Pete Crocker, nyomozó: HAJMÁSI DÁVID
Nancy McLuhan, Kisasszony: ULLMANN MÓNIKA
Mary Kraft, Kisasszony: GERLITS RÉKA
Idős férfi: TÓTH ZOLTÁN
Billy a költő: MOLNÁR GUSZTÁV
És mások máshogy ugyanúgy….
Produkciós asszisztens: KOVÁCS ZSUZSANNA
Dramaturg: DANCSECS ILDIKÓ
Rendező: DÖMÖTÖR TAMÁS

A szövegkönyv Göncz Árpád fordításának felhasználásával készült.
A Terminal Workhouse bemutatója.

 

Kapcsolódó bejegyzések